Lichaamsbehandelingen

Wegens omstandigheden is Magnolia tijdelijk gesloten


 

 

Rug, schouders en nek Massage 

Een massage van 30 minuten, waarbij alle aandacht gericht wordt op de rug, schouders en nek.

 

Klassieke Ontspanningsmassage

 

Kruidenstempel Massage

Tijdens deze massage wordt er gebruik gemaakt van kruidenstempels. Deze 100% ecologische kruidenstempels zijn gemaakt volgens het traditioneel recept van de Wat Po tempel in Bangkok. Ze zijn gevuld met kruiden en met 4 tot poeder gewreven mineralen. De stempels geven in combinatie met massagetechnieken een zeer groot gevoel van ontspanning. Het is goed voor doorbloeding en spierweefsel. Daarnaast hebben de kruiden en mineralen een genezend effect en zuiveren ze het lichaam. Het is daarom ook aan te raden om voor en na deze massage veel water te drinken om afvalstoffen af te voeren. 

 

Hotstone Massage

Deze massage wordt gegeven met warme basaltstenen. Dit zijn stenen die overblijven na een vulkaanuitbarsting. Ze kunnen warmte heel lang vasthouden en hebben een geneeskrachtige werking op pijnlijke plekken en spieren in het lichaam.

 

Sveltessa Afslankingsmassage

Sveltessa massage is een afslankingsmassage, die zich vooral richt op het loswerken van vastzittende vetcellen en cellulite. Er wordt tevens gebruik gemaakt van celluvacuma/cuppage om het effect van de massage te vergroten. Het is een vrij heftige massagevorm, waarbij bloedcirculatie stevig wordt gestimuleerd. Op deze manier zullen de afvalstoffen, die zich voornamelijk concentreren in de vetcellen en die in het lichaam vrijkomen, afgevoerd moeten worden. Door de intensiteit is het raadzaam om 1 zone per volledige behandeling toe te passen. Sveltessa massage is een zeer doeltreffende massage. Er wordt niet zozeer gewerkt aan gewichtsvermindering, dan wel op het strakker maken van de huid ter hoogte van de probleemzones. Mits er gezond gegeten en voldoende bewogen wordt tijdens deze kuur, resulteert het in veel centimeter verlies en een strakke huid. Tijdens een kuurbehandeling moet er veel water gedronken. Na een kuur van 10 keer, krijgt u een lichaamspakking naar keuze kado. De zones die ermee te behandelen zijn:

Zone 1-Achterkant benen, voorzijde benen, billen en buik.

Zone 2-Rug, armen, de maag met buik en borsten.

 

Lichaamspakkingen

Lichaamspakkingen geven het lichaam een echte opkikker. Het is een ware tractatie voor lichaam en geest. Lichaamspakkingen bevatten veel heilzame substanties. Ze kunnen in ongeveer 1 uur de stofwisseling van het hele lichaam stimuleren, het lichaam ontgiften, voeden en verzorgen. Afvalstoffen worden afgedreven en mineralen worden aan de huid toegevoegd. Het zorgt voor nieuwe energie en ze verstevigen de huid. U kunt bij Magnolia kiezen uit 5 verschillende pakkingen:

 

-4 Plants (100% Algen): Deze rijke romige lichaamspakking biedt een effectieve anti-oxidantische werking. Hij verbetert de huidskleur doordat het de bloedcirculatie stimuleert. Stimuleert natuurlijke aanmaak van collageen en heeft een verstevigende werking van de opperhuid.

 

-Cacao: Cacao zorgt ervoor dat lipiden verbinden en helpt dus bij het verwijderen van ongewenst vet. De hoge concentratie aan magnesium zorgt ervoor dat spierspanning behouden blijft. Het gaat het verouderingsproces tegen en gifstoffen worden afgevoerd.

 

-Honing met bamboe extract: Honing heeft vooral een verzorgende, voedende, en verzachtende werking op de huid. Deze pakking is zeer geschikt voor een droge, gestreste, niet elastische huid en voor het verminderen van cellulitis.

 

-Zwavel: Zwavel weekt dode huidcellen los. Deze pakking is zeer geschikt voor de huid met eczeem en psoriasis.

 

-Cryo Afslanklotion: Deze pakking werkt werkt sterk verstevigend, afslankend en anticellulitis. Het werkt tevens heel goed tegen spataderen. Voor echt goede resultaten kunt u deze pakking het beste in een kuur doen. Indien deze kuur goed gevolgd wordt, mag u rekenen op een goed resultaat met centimeters verlies, maar vooral een mooi verstevigende aanblik van de behandelde zone. Een kuur van 10 keer wordt aanbevolen.