Gezichtsbehandelingen

Wegens omstandigheden is Magnolia tijdelijk gesloten


 Gezichtsbehandelingen

 

Modelleren wenkbrauwen

Wenkbrauwen verven

Wimpers verven

 

Bovenlip harsen

Kin harsen

Bakkebaard harsen

Wenkbrauwen harsen

 

Wimpers liften:  60 min

Wimperlifting is een behandeling van uw eigen wimpers, zonder valse wimpers aan te brengen. De wimpers worden door siliconen pads gelift. Verf je ze gelijktijdig ook nog, dan is mascara en de wimperkrultang overbodig. Het blijft zo'n 8 weken zitten en het is niet schadelijk voor je eigen wimpers. Het is bestand tegen zeewater, water, zweten, tranen en slapen.

  

 voor                              na

 

 

Basic gezichtsbehandeling:  30 min

Huidanalyse, oppervlakte reiniging, diepte reiniging, verzorgend masker, serum en nabehandeling.

 

Eye Contour behandeling:  30 min

Het gebied rondom de ogen is gevoelig en heeft een andere behandeling nodig dan de rest van het gezicht. Deze behandeling geeft een hydratatieboost en verjongd de huid rondom de ogen door lijntjes en donkere kringen te vervagen. Tevens reduceert het vochtophopingen.

 

Standaard gezichtsbehandeling:  45 min

Huidanalyse, oppervlakte reiniging, dieptereiniging d.m.v. skinpeeler, verzorgend masker, serumbehandeling d.m.v. ultrasound en nabehandeling.

 

Luxe gezichtsbehandeling:  60 min

Huidanalyse, oppervlakte reiniging, dieptereiniging d.m.v. skinpeeler, gezicht- nek- en schoudermassage, verzorgend masker, serumbehandeling d.m.v. ultrasound en nabehandeling.

 

VIP gezichtsbehandeling:  90 min

Huidanalyse, oppervlakte reiniging, dieptereiniging d.m.v. skinpeeler, fruitzuurbehandeling, gezicht-, nek- en schoudermassage, verzorgend masker, serumbehandeling d.m.v. ultrasound en nabehandeling.

 

Uiteraard kunt u deze gezichtsbehandelingen aanvullen met het modelleren van wenkbrauwen, verven van wimpers en wenkbrauwen en harsbehandelingen.

 

Hyaluronzuur behandeling met Oligopeptiden (anti-aging):  60 min

Een nieuwe geavanceerde vochtinbrengende en anti-rimpel schoonheidsbehandeling op basis van geconcentreerd hyaluronzuur (rimpel vullers). hyaluronzuur bolletjes dringen makkelijk door de bovenste lagen van de opperhuid om dieper liggende rimpels te bereiken. Hyaluronzuur houdt van nature het water vast en kan meer dan 100 keer zijn gewicht absorberen. Oligopeptiden vermindert rimpels en expressie lijnen en verhoogd de elasticiteit van de huid. Een zeer doeltreffende anti-aging behandeling.

 

Microdermabrasie:

Microdermabrasie betekent letterlijk het "afslijpen van de huid". Het is een mechanische superpeeling waarmee de bovenste huidlaag op een pijnloze manier wordt verwijderd. Het verwijderen van de bovenste huidlaag, stimuleert tevens de aanmaak van nieuwe huidcellen in de onderste huidlaag. Het is gegarandeerd een effectieve peeling voor elk huidtype, zelfs voor de meest gevoelige huiden. Na deze behandeling of kuur ziet uw huid er meteen frisser, stralender en vitaler uit en er is een sterke vermindering van oneffenheden, vlekken en rimpeltjes. Deze behandeling wordt altijd afgesloten met een serumbehandeling d.m.v. ultrasound, aangepast op uw huidtype.

  

 

 

 

Herbal Peeling:

Een natuurlijke kruidenpeeling die bestaat uit een poeder en een AHA lotion (citroenzuur). Het poeder bevat gedroogde en verpulverde zoetwatersponzen (spongila). Zodra deze 2 worden gemengd, ontstaat er een pasta waarmee overtollig talg en dode huidcellen worden verwijderd. Na deze behandeling ziet uw huid er veel gladder en frisser uit. U krijgt er als er als het ware een nieuw huidje voor terug. 3 Dagen na de behandeling komt u terug voor een nabehandeling.

    

 

 

Fruitzuurpeeling:

Een fruitzuurpeeling is een snelle oppepper voor de huid en een behandeling die aangepast kan worden aan ieder huidtype.

Yellow Rose fruitzuren serums zijn geavanceerde producten op basis van fruitzuur (AHAs). Fruitzuren verbeteren het natuurlijke proces van het afbreken van de overtollige dode huidcellen en leiden tot een algehele verbetering van de huid. De Yellow Rose Fruit Acid Serums zijn beschikbaar in 10%, 23% en 30% concentraties en kunnen worden gebruikt bij de meeste cosmetische behandelingen (hydratatie, versteviging, ‘anti-aging’ en acne behandelingen). Het is een zeer intensieve peeling, maar toch kunt u direct na de behandeling uw dagelijkse routine weer oppakken. Deze behandeling is goed in een kuur af te nemen. Voor anti-aging geeft een kuur van 4 keer om de 10 dagen heel mooi resultaat. Fijne lijntjes verdwijnen, het vervaagd pigmentvlekken, frist uw huidtint op en het verhoogd de celdeling en collageen productie. 

   

 

Spotremover (thermo coagulatie):

Coagulatie is een techniek waarbij goedaardig huidweefsel wordt weggebrand. De behandeling is nagenoeg pijnloos. Voor een optimaal resultaat zijn meestal meerdere behandelingen nodig. Met spotremover zijn pigmentvlekken, oneffenheden, rode puntjes, fibromen (steelwratjes) en couperose makkelijk te verwijderen.